Ma - Vr 07:30 - 17:00 Za & Zo gesloten
Augustinusweg 14, Siebengewald

Utiliteitsbouw

Bij het bouwen van een bedrijfspand komt veel kijken. Voor het realiseren van een loods, werkplaats, winkel of kantoor heeft u aan CVK BOUW een volwaardige bouwpartner!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een kantoorpand een volledige herinrichting nodig heeft.  Door een scherp inkoopbeleid, een strakke planning en een duidelijke aansturing kunnen wij uw project tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden. 

nieuwbouw –  Ebben Inspyrium –  Cuijk


omvorming – De Pauw – Boxmeer

Omvormingen

Met het omvormen van het gebouw verandert de gebruiksfunctie. Meestal worden kantoorgebouwen omgevormd tot appartementen en winkelpanden. Het pand wordt volledig gestript tot alleen de constructie overblijft. Dan begint het ombouwen naar de gewenst gebruiksfunctie.

Wij hebben hier veel ervaring mee en begrijpen dan ook de belangen van de investeerders. Middels een realistische planning en meedenken in het proces hebben wij al vele projecten naar grote tevredenheid van onze opdrachtgevers opgeleverd.


Zorgcentra

Voor zorginstellingen worden andere kwaliteitseisen gesteld dan bij reguliere bouw. Hier heeft CVK Bouw veel ervaring mee. Meedenken, flexibiliteit en ontzorgen van onze opdrachtgevers is voor ons dan ook erg belangrijk! 

Wij zijn dan ook niet voor niets de vaste bouwpartner van Stichting Dichterbij te Gennep. Waar wij naast vele bouwprojecten ook de 24/7 bouwservice verzorgen. Zie ook: www.dichterbij.nl

renovatie – Ziep 2 en 3 Dichterbij – Gennep

Kijk gerust eens door onze referentieprojecten


Neem vrijblijvend contact met ons op om je ideeën te bespreken.

Copyright CVK Bouw B.V.