Ma - Vr 07:30 - 17:00 Za & Zo gesloten
Augustinusweg 14, Siebengewald

OVER CVK BOUW

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Zonnepanelen

Op het dak van onze werkplaats liggen 72 zonnepanelen. Deze wekken anderhalf keer ons jaarlijkse stroomverbruik op. Wij leveren dus stroom terug! Op deze manier proberen ook wij ons steentje bij te dragen.

Afval scheiden

Tijdens het bouwen ontstaat er afval. Om deze grondstoffen niet verloren te laten gaan zijn wij gericht op een optimaal hergebruik van deze materialen. Op onze werkplaats scheiden wij het afval dan ook in acht afzonderlijk containers.

Erkend leerbedrijf

CVK Bouw is een erkend leerbedrijf voor vakmensen buiten en binnen. Ook faciliteren wij stageplekken voor bouwkundige studies. Ben jij een stagiair en op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Neem dan contact op!

CERTIFICERING EN GARANTIES

Woningborg garantie

Wij zijn aangesloten bij Woningborg. Hiermee waarborgen wij een vaste kwaliteit en bieden zekerheid voor onze klanten. Wilt u ook bouwen onder de woningborg garantie? 

Beroepsonderwijs bedrijfsleven

Door stages en leerbanen aan te bieden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. 

Bouwend nederland

Wij zijn ook aangesloten bij ‘Bouwend Nederland’, de grootste ondernemers organisatie in de bouw. Deze verenigt, verbindt én ondersteunt bedrijven in de bouw- en infrasector.

VCA veiligheidscertificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat  leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken. 

Copyright CVK Bouw B.V.