Ma - Vr 07:30 - 17:00 Za & Zo gesloten
Augustinusweg 14, Siebengewald

Wat wij doen

Woningbouw

Wij zijn actief in de particuliere en seriematige woningbouw. Het bouwen van een woning is voor de meeste mensen een “once in a lifetime experience” waar vaak al vele jaren voor is gespaard.

Bij CVK BOUW begrijpen we dat. Ook indien u nog niet beschikt over duidelijke plannen, denken wij graag met u mee. Bijvoorbeeld door het geven van richtprijzen op basis van schetstekeningen of een globale kostenraming voor uw haalbaarheidsstudie.

Indien gewenst kunnen wij meedenken met uw ontwerp en voor u een bouwvergunningsaanvraag verzorgen. 

nieuwbouwwoning – Cuijk


verbouwing boerderij – Afferden

Verbouw & renovatie

CVK BOUW weet dat bij het verbouwen en renoveren van bijvoorbeeld een woning er nog al wat van de bewoners wordt gevraagd. U kunt er echter vanuit gaan dat wij onze werkzaamheden vakkundig en snel uitvoeren. Al onze medewerkers hebben veel ervaring in het verbouwen en renoveren van panden, zodat er vooraf een goede inschatting van de te maken kosten en benodigde tijd mogelijk is. 

Denk hierbij aan het vervangen van de kozijnen, het isoleren van een woning maar ook het realiseren van een aanbouw of het doorbreken van een binnenmuur. Utiliteitsbouw

Bij het bouwen van een bedrijfspand komt veel kijken. Voor het realiseren van een hal, werkplaats, showroom of kantoor heeft u aan CVK BOUW een volwaardige bouwpartner. Wij hebben ervaring met bedrijfshallen van meer dan 5000 m². 

Door een scherp inkoopbeleid, een strakke planning en een duidelijke aansturing kunnen wij uw nieuwe hal of loods tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden. 

nieuwbouw Ebben Inspyrium – Cuijk


omvorming Rabobank > De Pauw, Boxmeer

Omvormingen

Met het omvormen van het gebouw verandert de gebruiksfunctie. Meestal worden kantoorgebouwen omgevormd tot appartementen en winkelpanden. Het pand wordt volledig gestript tot alleen de constructie overblijft. Dan begint het ombouwen naar de gewenste gebruiksfunctie.

Wij hebben hier veel ervaring mee en begrijpen dan ook de belangen van de investeerders. Middels een realistische planning en meedenken in het proces hebben wij al vele projecten naar grote tevredenheid van onze opdrachtgevers opgeleverd.


Zorgcentra

Voor de bouw van zorginstellingen worden andere eisen gesteld. CVK Bouw heeft hier veel ervaring mee. Wij denken mee, adviseren, ontzorgen en zijn bekend met de gestelde eisen. Zo komen we samen tot een succesvol project!

Wij zijn dan ook niet voor niets de vaste bouwpartner van Stichting Dichterbij te Gennep. Waar wij naast vele bouwprojecten ook de 24/7 bouwservice verzorgen. Zie ook: www.dichterbij.nl

renovatie Ziep 2 en 3 Stichting Dichterbij, Gennep


restauratie Stadhuis, Gennep

Restauratie

Restaureren van oude panden is specialistisch werk. Denk hierbij aan gevelrestauratie van het metselwerk, terugbrengen van houten kozijnen in authentieke stijl, het vervangen en/of repareren van eikenhouten spanten in een oude boerderij of het in originele staat herstellen van een oude winkelpui. Onze vakmensen hebben oog voor detail en zullen het pand in ere herstellen!  

Restauratiewerkzaamheden dienen vaak in goed overleg met opdrachtgever, gemeente en/of monumentenwacht te worden uitgevoerd. Verschillende partijen hebben verschillende belangen; aan ons de mooie taak om in samenspraak met alle partijen het beste resultaat te krijgen!

Kijk gerust eens door onze referentieprojecten


Neem vrijblijvend contact met ons op om je ideeën te bespreken.

Copyright CVK Bouw B.V.